Så inreder du trendigt och prisvärt

Att få ett nytt hem behöver inte kosta skjortan. Det spelar ingen roll vad din inredning kostar, det är kreativiteten som avgör. Med några tips kan du ta in helt nya energier i din bostad utan att behöva slänga ut tusenlappar.

Är du trött på din inredning och behöver få in en frisk fläkt i hemmet? Börja på Varuhus1.se och se dig om efter billiga prylar. Leta på second hand och rusta upp gamla möbler eller hitta häftiga klenoder att sätta i hyllorna. Och sist men inte minst, hitta på spännande DIY-projekt med kompisar eller familjen.

Leta billiga prylar på nätet

Ta tillfället i akt och shoppa loss på nätet bland billiga prylar och varumärken. Under vissa rea-helger kan du dra nytta av ännu lägre priser och signar du upp dig som VIP så kan du även få bra erbjudanden och förtur. Du kommer bli förvånad hur mycket billigare saker är online. Idag kan du köpa allt till hela hemmet online, allt från din egen säng till småprylar som vaser och glas.

Second hand-butiker är rena guldgruvan

Det poppar upp små second hand-butiker och kuriosa under sommaren som aldrig förr. Men du kan även fynda på auktioner online. Gillar du gamla prylar och är lite av en handyman kan du köpa möbler superbilligt och renovera upp dem alldeles själv. Det är många som har det som hobby och kanske till och med säljer saker när de är klara.

Gör DIY-projekt

Det här hänger ihop en smula med punkten ovan – leta saker på second hand. När du väl hittat saker som skulle kunna passa i hemmet så kan du renovera dem efter eget önskemål som att klä om, måla om eller snickra vidare på något. Dock kan du börja om helt från scratch och göra möbler och inredningsgrejer helt själv. Det är kul att köpa tillbehör och sätta sig vid köksbordet med vänner eller med barnen och hitta på helt egna inredningsprylar.

  • Gör egna blomkrukor med tidningspapper och snören
  • Gör vaser av gamla ölflaskor
  • Gör tavlor och kollage med tyg, papper och måla själv