Studentpresent till utspringet

Det är vår i luften och för många glada ungdomar väntar studenten och den nya typen av frihet bakom knuten. Som bekant gäller det då att lyfta den glade studenten på bästa sätt så denne känner att dagen blir så bra som de verkligen tänkt sig. 

1069041-studentAtt sjunga om studentens lyckliga dagar är det många som snart kommer att göra. Men det går inte bara åt mycket glädje och skratt utan även mycket pengar. I En artikel på dn.se ger vi enbart studentpresenter för 2,3 miljoner kronor varje år. Då är inte mössa, flak eller den härliga mottagningen eller kläder inräknade. Men när det kommer till studentpresent så är det en självklar del av att ta studenten och vad är härligare än att stå på flaket med mängder av bad av olika nallar, visselpipor och små flaskor? En liten gest som betyder otroligt mycket.

Om studenten själv för välja

I jn.se går det att ta del av en artikel där de intervjuat studenter i Jönköping om vad de önskar sig i studentpresent. Då det finns 6000 gymnasieelever kan man tänka sig att det kommer bli ett lite större tyck i affärerna nu innan sommaren tar fart.

”Det är överreklamerat med studentpresenter”

Kristoffer i artikeln tycker att det h’r med att få presenter inte är för honom, men det är han mycket ensam om och ser man överlag så är det pengar till resor samt smycken som man önskar sig. Ja, något man kan skapa minnen av samt ha med sig som ett minne genom livet.